Testimoniale

“In calitate de co-fondator si CEO al Adama Romania, liderul dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale in Europa Centrala si de Est – cu peste 1.000 de unitati rezidentiale construite si livrate in Romania si alte mii in diferite faze de proiectare si constructie in 5 tari, am placerea de a ma folosi de aceasta ocazie pentru a multumi echipei RealTime si, in special, dnei Cristina Rosca pentru colaborarea lor cu Adama in zona Bucuresti. In ultimii ani aceasta colaborare a avut un foarte mare succes, vanzand mai multe proprietati Adama decat orice alt agent imobiliar.”

Isaac Cohen-Hoshen, Co-Founder & CEO ADAMA Romania

“In vremuri in care piata imobiliara din Romania a avut nevoie de maturitate si de o pregatire profesionala solida, targurile imobiliare trebuie sa ofere atat expozantilor cat si vizitatorilor criterii corespunzatoare pentru a lua decizii. Pentru a satisface cat mai bine nevoile ambelor parti, am avut nevoie de o cercetare de piata corecta si exacta. Am ales sa colaboram cu un consultant neutru, ancorat in realitatile imobiliare din Romania. Dupa un lung proces de selectie am ales consultantul de care aveam cu adevarat nevoie. RealTime se doveste a fi liantul de care aveam nevoie in construirea TIMON. Pe baza studiilor corecte realizate de RealTime, am reusit sa identificam nevoile reale ale pietei, am fost in masura sa analizam corect situatia si, foarte important, am construit un eveniment care satisface nevoile publicului-tinta.”

Vlad Vlasceanu, Director General tIMOn

“Tagor Capital este o companie de investitii si dezvoltari imobiliare, listata la Bursa din Tel Aviv, cu accent principal pe pietele est-europene emergente. Tagor Properties este in Romania din 2006 si pana in present a investit peste 100 de milioane euro in proiecte imobiliare, planificate a fi dezvoltate in Bucuresti, Arad, Timisoara si Oradea.

In calitate de Country Manager al Tagor Properties, pot spune cu usurinta ca RealTime este unul dintre cei mai profesionisti si de incredere parteneri ai nostri. Avem un parteneriat indelungat cu RealTime, in special cu Dna. Cristina Rosca. Am fost intotdeauna extrem de multumiti cu serviciile lor si va recomandam RealTime si Cristina Rosca, Cristina fiind una dintre cele mai profesioniste, de incredere, laborioase si prompte persoane cu care am lucrat pana acum.”

Shlomo Sharon, Country Manager pentru TAGOR

“Apreciem seriozitatea si cunostintele profesionale ale echipei RealTime. Ori de cate ori lucram impreuna suntem siguri ca toate detaliile sunt luate in considerare in vederea succesului afacerii.”

Melinda Reikli, Country Manager Romania, S+B Gruppe

“In calitate de presedinte al companiei QFort, am placerea de a discuta cu toate lumea despre parteneriatul cu RealTime ce a inceput in 2008. Relatia QFort-RealTime a fost o colaborare de succes in care ne-am ajutat reciproc, dupa cum o poate demonstra continuitatea si longevitatea parteneriatului nostru.

Multumesc echipei RealTime pentru intreaga activitate si sprijinul acordat in proiectele noastre, pentru loialitatea si implicarea lor in noile concepte adoptate. Le urez mult noroc in viitor.

In speranta de a merge impreuna in viitor cu acelasi success, recomand RealTime ca un partener de incredere, demonstrat prin profesionalismul, ambitia si entuziasmul echipei, in special pe Dl. Ion Catutoiu, confirmate cu fiecare ocazie pe perioada a celor 4 ani de parteneriat.”

Stefan Cherciu, President Q-Fort – Casa Noastra

“Am decis sa lucrez cu RealTime de la primele intalniri. De la inceput am primit raspunsuri si solutii pertinente, directe si concrete. 

Serviciile sunt foarte profesioniste si includ rapoarte zilnice, foarte importante pentru noi, fiind o companie listata.

Ma bucur sa utilizez serviciile RealTime, sa profit de experienta lor indelungata pe piata rezidentiala romaneasca si de solutiile de marketing inteligente create pentru a promova clientilor produsele noastre. Este o placere sa lucrez cu aceasta echipa ce intelege nevoile noastre, imi trimite feedback direct si sincer si isi adapteaza continuu serviciile pentru a furniza solutii castigatoare pentru afacerea mea.”

Favieli Stelian, CEO – Red Sea&Shikun Binui RED, proiectul City Point Aviatei

“De cand Volumetric a inceput prima constructie in Spania in 1987, am trecut prin mai multe etape, insa intotdeauna am muncit sa oferim cele mai bune servicii. In acelasi spirit, cand am inceput afacerea noastra in Romania in 2007 si ne-am uitat dupa cel mai bun partener cu care sa lucram, RealTime ne-a dat know-how-ul local de care aveam nevoie.

Inceputul unui nou proiect este intotdeauna interesant si reprezinta o provocare, insa atunci cand acest lucru se intampla, de asemenea prin alaturarea unei echipe de experti ce impartaseste acelasi entuziasm, viziune si aceeasi pasiune pentru munca, este o ocazie rara de care trebuie sa profiti.

Toate acestea reprezinta ceea ce simtim lucrand impreuna cu RealTime, cu toate informatiile detinute de ei, cei 10 ani de expertiza si pasiune, servicii de cea mai bune calitate, si, nu in ultimul rand, rezultate. Cu siguranta, avand RealTime ca partener in proiectele noastre, inseamna plus valoare si ne ajuta sa avem success!”

Jorge Sans Domenech, CEO Grup Volumetric

Investeşti sau Construieşti? Cumperi, Vinzi sau Închiriezi? Contactează-ne!