Despre noi

Suntem RealTime, companie de consultanta in domeniul imobiliar ce ofera servicii de suport pentru activitatea investitorilor ce doresc sa-si plaseze capitalul in oportunitati imobiliare din Romania, precum si pentru dezvoltatori care activeaza deja pe piata imobiliara din Romania.

Incepand cu anul 2003 echipa RealTime este devotata unei atitudini profesioniste si creative care a adus constant un aport de valoare pentru clientii si partenerii nostrii. Noi am adoptat si dezvoltat standardele europene ale calitatii serviciilor oferite.

Sectorul rezidential nu mai reprezinta un secret pentru noi. Ne-am sustinut clientii in momentele dificile, am invatat impreuna, iar acum dezvoltam si implementam concepte imobiliare dedicate nevoilor actuale si viitoare din piata de profil.

In acelasi timp, sectorul corporate este esential pentru noi, motiv pentru care detinem un portofoliu impresionant cu spatii destinate dezvoltarii organizationale a companiilor. Calitatea si cantitatea informatiilor reprezinta baza solutiilor oferite si adaptate adaptate profilului fiecarei companii. Auditam si aprobam investitori privati si profesionisti, recomandam cele mai bune solutii de investitii si maximizam profitul.
Vorbim limba investitorilor si le intelegem dorintele si asteptarile, motiv pentru care rapoartele pe care le furnizam sunt eficiente, coerente si consistente.

Studiul detaliat al pietei ne permite sa selectam si sa prezentam cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

 12 ani de activitate in piata imobiliara din Romania

10.000 locuinte scoase pe piata cu spijinul RealTime

20.000+ proprietati pentru care RealTime a oferit suport

1,5 mld € – valoarea proprietatilor care au avut la baza studii de oportunitate marca RealTime

30+ proiecte in EXCLUSIVITATE

PERFORMANTA recunoscuta in piata imobiliara din Romania

Investeşti sau Construieşti? Cumperi, Vinzi sau Închiriezi? Contactează-ne!